Spiral pipe Mill - Cina Qingdao Haokun mesin

Spiral pipe Mill

Pondok Description:

Spiral pipe Mill luar rentang diaméterna: 8 "-140" (219mm - 3556mm) ketebalan Range: 4mm - 25.4mm Catetan: 1. Sanajan di rentang diameter 8 "-140" (219mm-3556mm) nyaéta achievable on salah ngagiling, urang nyarankeun konsumen meuli dua cyber. Ieu kusabab aya bakal runtah hébat tanaga, waktu jeung sumber ngagunakeun misalna hiji ngagiling badag ngahasilkeun pipa leutik kawas 8 "(219mm). 2. rentang ngagiling The dianjurkeun nyaéta: 8 "- 20" atanapi 24 "atanapi 32" (219 mm -508.610.820 mm) 20 "atanapi 24" - 120 "atanapi 140" (508,610mm - 2540,35 ...


  • Port: Qingdao
  • jéntré produk

    Spiral pipe Mill

    Luar rentang diaméterna: 8 "-140" (219mm - 3556mm)
    ketebalan Range: 4mm - 25.4mm

    Catetan:
    1. Sanajan di rentang diameter 8 "-140" (219mm-3556mm) nyaéta achievable on salah ngagiling, urang nyarankeun konsumen meuli dua cyber. Ieu kusabab aya bakal runtah hébat tanaga, waktu jeung sumber ngagunakeun misalna hiji ngagiling badag ngahasilkeun pipa leutik kawas 8 "(219mm).
    2. dianjurkeun rentang ngagiling nyaéta:
    8 "- 20" atanapi 24 "atanapi 32" (219 mm -508.610.820 mm)
    20 "atanapi 24" - 120 "atanapi 140" (508,610mm - 2540,3556mm)
    3.The pang populerna Mil l rentang kiwari nyaéta:
    8 "- 24" (219 mm -610mm)
    20 "-100" (508mm - 2540mm)
    Special Catetan:
    Kusabab produk urang nyaeta parabot non-standar, sarta kami boga tim téknis urang sorangan kalayan langkung lajeng 15 pangalaman proyék sataun. Produk urang anu kacida fléksibel tur bisa ngaropéa. Urang tiasa ngararancang base on kabutuhan konsumen.
    Ketik A pipe cai Standar (Online)
    Aplikasi: Utamana pipe cai, pipe konstruksi, ogé bisa dilarapkeun ka X52 pipe minyak
    Range diaméterna: 20 "-100"
    ketebalan: 6-25.4mm
    coil Width: 800-1500mm
    speed input Idéal: 0.5- 3m / mnt
    Actuarial speed input: 1.5-1.8m / mnt
    Bahan: X52, SS355, Q345
    keu Kaluaran: 50,000-80,000 ton / taun

    Ketik B API- 5L Standar (Online)
    Aplikasi: Utamana pikeun pipe Minyak / Gas, Cai, Konstruksi
    Range diaméterna: 20 "-100"
    ketebalan: 6-25.4mm
    coil Width: 1000-2000mm
    speed input Idéal: 0.5- 3m / mnt
    Actuarial speed input: 1.5-1.8m / mnt
    Bahan: X80 (20mm), X70 (22mm), SS355 (25.4mm), Q345 (25.4mm)
    Kaluaran keu: 50,000-100,000 ton / taun

    Ketik C API- 5L Standar (Online atawa offline)
    Aplikasi: Utamana pikeun pipe Minyak / Gas, Cai, Konstruksi
    Range diaméterna: 20 "-100"
    ketebalan: 6-25.4mm
    coil Width: 1000-2000mm
    Idéal speed input: 0.5-8m / mnt
    Actuarial input speed: 5-6m / min (offline)
    1.5-1.8m / min (Online)
    Bahan: X80 (20mm), X70 (22mm), SS355 (25.4mm), Q345 (25.4mm)
    Kaluaran keu: 50.000 -100.000 ton / taun (online)
    200,000 ton / taun (offline)
    online vs offline
    online prosés = 1 patri, 100% finish patri, langsung pikeun ngahasilkeun produk ahir
    offline = 2 prosés patri, las paku online mimitina, ti buka las finial mesin nepi ka rengse las
    Catetan: laju las diwatesan laju kaluaran jumlahna aya garis produksi, jadi offline las baris ngaronjatkeun produktivitas ngagiling di.

    Kontinyu vs Discontinuous
    kontinyu = Tambahkeun accumulator a jeung ngapung las mobil dina prosés geser na las guna ngahontal produksi terus las.
    Discontinuous = Normal prosés geser na las, kudu eureun garis produksi pikeun prosés las tina dua tungtung strips baja.
    Catetan: Dina keur ngagiling tipe Kontinyu, sagala Uncoiler, Ciwit leveling Mesin, Shear na las Mesin anu dina mobil laleur las.
    Husus Catetan: The tipe ngagiling Kontinyu baris ngaronjatkeun 1,5 waktos langkung produktivitas jeung ngaronjatkeun kualitas las, saprak prosés las kontinyu sarta stabil.
    Méja 1 Mill Tipe Kaluaran Taunan Bandingkeun méja

    ngagiling Tipe Kaluaran Taunan Discontinuous Produksi Kaluaran Taunan kontinyu Produksi
    tipe A 50,000-80,000 ton / taun 75000-120000 ton / taun
    Tipe B 50,000-100,000 ton / taun 75000-150000 ton / taun
    Ketik C Dina 50,000-100,000 ton / taun (Online) 75000-150000 ton / taun
    Ketik C Pareum 200,000 ton / taun (offline) -------------

     sfe

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !