SlittingCut-to-panjangna Line - Cina Qingdao Haokun mesin

SlittingCut-to-panjangna Line

Pondok Description:

Slitting / Cut-to-panjangna Line The Slitting / Cut-to-panjangna Line is alat bantu indispensable keur pabrik pipe baja. parusahaan urang geus disadiakeun 3 jenis ka klien: 1500 x 10mm, 1750 x 14mm, 2200 x 25,4 mm. The 2200 x 25,4 tipe mm téh bisa nedunan 2 padika produksi slitting longitudinal sarta cross motong. Di luhur produk anu geus nempatkeun ka operasi dina garis produksi di Wuhan Steel Group. Teknis Data Besar ketebalan: 3.2-25.4mm Steel Lambaran Width: 800-22 ...


  • Port: Qingdao
  • jéntré produk

    Slitting / Cut-to-panjangna Line

    The Slitting / Cut-to-panjangna Line is alat bantu indispensable keur pabrik pipe baja.
    Parusahaan urang geus disadiakeun

    3 jenis ka klien:
    1500 x 10mm, 1750 x 14mm, 2200 x 25,4 mm.

    The 2200 x 25,4 tipe mm téh bisa nedunan 2 padika produksi slitting longitudinal sarta cross motong. Di luhur produk anu geus nempatkeun ka operasi dina garis produksi di Wuhan Steel Group.

    Teknis Data
    Besar ketebalan: 3.2-25.4mm
    Steel Lambaran Width: 800-2200mm
    coil jero diaméterna: Φ762-Φ610
    coil luar diaméterna: Φ1200-Φ2200
    Beusi Kelas: APL 5L X80; API5CT N80
    Maximum coil Beurat: 45ton
    keu Processing Kamampuh: 300.000 ton / taun

    Dsc02677 L1100033 L1100036 seffe 北方 钢管 纵横 剪 垛 板 台 纵横 剪 业绩 表


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !