HAOKUN bakal ngagabung ka 2018 internasional tube & pipe wajar dina Düsseldorf Jerman

QINGDAO HAOKUN bakal gabung dina 2018 International pipah & pipe Industri Trade Fair di Düsseldorf, Jérman ti 16 nepi ka 20 April.Looking maju ka tingali anjeun dina nangtung H6 G02.!

121 (4)


Pos waktos: Apr-13-2018

WhatsApp Online Chat !