ERW (elektro-Résistansi dilas) pipe Line - Cina Qingdao Haokun mesin

ERW (elektro-Résistansi dilas) pipe Line

Pondok Description:

ERW (elektro-Résistansi dilas) pipe Line Salaku hasil tina pangwangunan ékonomi gancang di Cina, aya hiji paménta tinggi pikeun kualitas alus, tabung diaméterna ERW badag pikeun industri angkutan minyak & gas, cai & sewerage transportasi jeung konstruksi sipil. Pikeun nyugemakeun sarat tina klien kami, kami boga dipaténkeun HAOKUN ERW garis produksi pipah urang sorangan. TO-tanggal, kami geus disadiakeun ERW16 diaméterna badag ', ERW 20 ", ERW 24" pikeun rupa klien urang. Simkuring kalayan nyorot hiji pasualan dimana kami ...


  • Port: Qingdao
  • jéntré produk

    ERW (elektro-Résistansi dilas) pipe Line

    Salaku hasil tina pangwangunan ékonomi gancang di Cina, aya hiji paménta tinggi pikeun kualitas alus, tabung diaméterna ERW badag pikeun industri angkutan minyak & gas, cai & sewerage transportasi jeung konstruksi sipil. Pikeun nyugemakeun sarat tina klien kami, kami boga dipaténkeun HAOKUN ERW garis produksi pipah urang sorangan. TO-tanggal, kami geus disadiakeun ERW16 diaméterna badag ', ERW 20 ", ERW 24" pikeun rupa klien urang. Simkuring kalayan nyorot hiji pasualan numana urang geus disadiakeun mangrupa ERW 25 "pipah Mill jeung Guangzhou Juyi pipe Kilang kitu. Dina Mill ieu, urang ogé geus dirancang hiji horisontal Citakan: Loop Accumulator, laju tinggi coil Tepi panggilingan sarta Flying Curter pikeun ningkatkeun pidangan kamampuan na. Sejen ERW 25 "pipah Mill ogé ayeuna disadiakeun ku urang jeung Mozambik WBHO Company. Salian rujukan ieu, kami geus dikumpulkeun data ieu panalungtikan pikeun ERW 630 X 19,1 mm baja kelas X80 di perpustakaan design urang. Urang confidently bisa disebutkeun yen urang geus kaala kaayaan -of-seni terang-carana pikeun diaméterna badag Mill ERW pipah.

    Handap tumuwuhna gancang tina ékonomi Cina, luhur-grade, diameter badag jeung frékuénsi luhur kelim lempeng dilas pipa anu loba dipaké di wewengkon kayaning transportasi petroleum, jaringan pipa salaku pakotaan jeung constructions, ngadorong nepi paménta pikeun aranjeunna, anu nyiptakeun kasempetan ngembangkeun anyar pikeun garis pipe firms manufaktur sarta pabrik alat-alat.

    Salila taun panganyarna, ku diajar jeung nyerep canggih ERW téknologi mesin ti luar nagari, kami dirancang sarta dimekarkeun garis produksi diaméterna ERW badag kalayan hak cipta intelektual urang sorangan. Utamana sababaraha unit tunggal, kayaning squeeze roller, geus dipaténkeun di Cina. Sajauh, kami geus réngsé ngarancang garis produksi haliber ERW badag kalayan spésifikasi: 16 "ERW, 20" ERW, 24 "ERW. Di antara maranéhanana 20 "ERW, 24" cyber produksi ERW anu geus nempatkeun ka operasi; Pikeun Guangzhou Juyi Steel pipe Manufaktur Co., Ltd, set lengkep sejen 25 "garis produksi ERW kalawan loop horizontal. Speed ​​tinggi Tepi panggilingan Mesin sareng sawmill. Motong Mesin na pagawean Area, éta geus aya operasi; a set lengkep 25'ERW garis bisa diékspor ka WBHO di Afrika Kidul geus sahandapeun nguji.

    Sajaba ti éta, parusahaan urang geus mastered sadayana teknik keur ERW630x19.1mm kalawan beusi kelas X80, sarta geus ngembangkeun JCOE1420x32mm kalawan beusi kelas X80 garis produksi pipe dilas.

    Jalur bagean préparasi baja

    Uncoiling : Dua nyetir ngembangna shafts jeung fungsi kontrol tegangan tur adjustment horizontal tina baja strip

    Jajan mesin baja flattening : Kalawan 5 gulungan digawé dibuka / ditutup gancang ku silinder hidrolik.

    Prosés plat las di sirah jeung buntut ends : las MAG, tameng gas CO2.

    Horizontal rarancang mesin las : motong Gabungan na las babarengan.

    Positioning tina baja strip saméméh las : Otomatis ngukur na align posisi baja strip.

    Accumulator spiral : Di luar di jero kaluar

    Jalur speed dahar : Maximum 75m / mnt.

    Jangkungna garis rolling : Ngeunaan 1000mm luhur cakrawala dina

    garis utama

    Modeu Produksi : produksi kontinyu

    Laju garis produksi : 12m / mnt ~ 25m / mnt.

    Tipe Girang pigura utama : Unggal roll ieu kapisah disetir ku CNC AC kontrol speed frékuénsi variabel atawa kadali speed DC

    Ngabentuk gagasan : Fix garis rolling, ka handap metoda ngabentuk

    Jangkungna garis puseur : Ngeunaan 1000mm luhureun (bagian sizing) cakrawala

    Jenis  ngabentuk : kandang ngabentuk

    Setting of rolling ngagiling : purwakarta-dikawasa Sistim setting gancang jeung manual kapaksa setting

    Adjustment of ngagiling gulungan : purwakarta-dikawasa adjustment otomatis tur adjustment manual.

    Batin Burr scraping : Burr jero ieu scrapped ku maké cingcin péso nu geus dipasang sésana alat husus.

    Luar Burr scraping : Dua scrapers of Burr luar na salah crimpers of Burr luar.

    S izing  pipa : Opat lapak sizing digunakeun pikeun ngahasilkeun pipe sirkular.

    Baja pipe straightening : ngalempengkeun pipe baja ku huluna kalkun jeung sizing ngagiling.

    Modeu ti ngalayang ragaji : CNC Double motong ngagiling sirah ngalayang motong-sahiji mesin.

    dsfe

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

      
      WhatsApp Online Chat !