Ends Beveling Mesin - Cina Qingdao Haokun mesin

Ends Beveling Mesin

Pondok Description:

Ends Beveling Mesin parusahaan kami suplai firms pipe manufaktur baja jeung pipa ends Beveling Mesin, ku rentang kerja nu nyertakeun diaméter: Φ60 -Φ2540mm, nu ogé meets API5L, API5CT, GB9711.1, GB9711.2 Standards. Model ngawengku diametersΦ60-Φ 339.7mm anu Lengkah Dahar Tipe Speed ​​High kalawan tungtung Beveling Mesin, cocog pikeun pipe jaket minyak bumi sarta Mesin las ERW dirancang jeung dijieun ku parusahaan urang anu dipaké dina pagawean pos produksi pipe jaket petroleum ...


  • Port: Qingdao
  • jéntré produk

    Ends Beveling Mesin

    parusahaan urang suplai firms manufaktur pipe baja jeung pipa tungtung Beveling Mesin, ku rentang kerja nu nyertakeun diaméter:

    Φ60 -Φ2540mm, nu ogé meets API5L, API5CT, GB9711.1, GB9711.2 Standards.

    Model ngawengku diametersΦ60-Φ 339.7mm anu Lengkah Dahar Tipe Speed ​​High kalawan tungtung Beveling Mesin, cocog pikeun pipe jaket minyak bumi sarta ERW las

    Mesin dirancang jeung dijieun ku parusahaan urang anu dipaké dina pagawean produksi pos tina
    pipa jaket minyak bumi sarta pipa las frekuensi tinggi, jsb

    Klien kami ngawengku:
    -Baoji Perminyakan Steel pipe Kilang kitu,
    -Shanhai Baoshiwei Steel pipe Co., Ltd.,
    -Zhejiang Jinzhou Grup, jsb
    Urang ogé diékspor tipe sababaraha susunan ofΦ2540 ka India jeung Malaysia di 2005

    dsfadwwadawdwad (2)awdwad

    adwad


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !