Ujung panggilingan Mesin - Cina Qingdao Haokun mesin

Ujung panggilingan Mesin

Pondok Description:

Ujung panggilingan Mesin 1750 x 16mm sarta 2000 x 25.4mm tipe Mesin ujung panggilingan anu parabot anyar nembe dirancang jeung dikembangkeun ku parusahaan urang. Tembok dirancang dumasar kana alat-alat saméméhna diimpor, nu pamutahiran sukses pangiriman sirah cutter, baris geser na lubrication jsb produk geus nempatkeun kana operasi dina garis produksi pipe spiral las of SINOPEC Shashi Perminyakan Steel pipe Kilang kitu. Ayeuna kami téh ngarancang mesin panggilingan ujung speed tinggi keur ...


  • Port: Qingdao
  • jéntré produk

    Ujung panggilingan Mesin

    1750 x 16mm and 2000 x 25.4mm type Ujung panggilingan Mesins are new equipment recently designed and developed by our company. They were designed based on previously imported equipment, which is successful improvement of the cutter head transmission, row shear and lubrication etc. The products have been put into operation on the spiral welding pipe production line of SINOPEC Shashi Petroleum Steel Pipe Factory. Currently we are designing a high speed edge milling machine for 24 ERW unit.

    Teknis Data
    Besar ketebalan: 4-20mm
    Steel Lambaran Width: 685-2090mm
    Bahan Kelas: H40, J55, K55, X40-X80
    cutter Kepala diaméterna: Φ1100mm
    kuantitas cutter sabeulah: 64 teuas wilah alloy cutter
    nyetir Motor Power: 160kw
    panggilingan Maximum Jerona : 20mm
    panggilingan Wangun: I / V / X ngawangun
    Maximum Line Speed: 40m / mnt

    Gemblengna view 设备 整体 效果 图 5Parsial Témbongkeun 局部 视图 5其他 设备 业绩 表


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !