Tentang Kami

TENTANG KAMI

Qingdao Haokun beurat mesin Téhnologi Co., Ltd nyaeta hiji pausahaan nu incorporates desain, manufaktur jeung parantosan pakakas pikeun metallurgy, rolling baja, tambang jeung perlindungan lingkungan. Produk utama kaasup lempeng kelim las pipe Mill (atawa ERW), spiral las pipe Mill, longitudinal Shearing Line Produksi, Tepi panggilingan Mesin jeung alat bantu séjén, kayaning Hydrostatic Tés Mesin sarta pipa tungtung Beveling Mesin.

Pausahaan ieu lokasina di endah Jiulong Town Industrial Park of Jiaozhou Kota of Qingdao di Propinsi Shandong, Cina, nu mangrupa batu jauh ti HuangDao Wadahna Terminal, Wadahna Terminal nu greatest di Cina Kalér. The angkutan merenah brings hiji kaayaan kacida nguntungkeun ka ékspor pakakas beurat. Leuwih ti éta, pabrik ieu padeukeut jeung loba jaringan jalan raya, kalawan Jiaozhouwan Jalan Raya di kidul, nu undoubtedly brings parabot hébat angkutan genah pikeun duanana klien domestik jeung luar negeri.

Kahiji-panggung pangwangunan pepelakan nyokot up hiji aréa kira-kira 43900 méter pasagi, kalayan total aset 89million Yuan (sabudeureun 13million USD). Pausahaan owns luhur-ranking ahli dina Cina dina produksi garis pipe, désainer alus teuing jeung bakat manajemén, 136 mechanicians sarta 39 technicians tina tingkat panengah jeung luhur. Dina ahir 2009, Haokun baris nyokot alih sejen 60000 méter pasagi pikeun rencana miboga hiji konstruksi kadua panggung salaku hiji extension, anu ngawengku hiji R & D Center na tutuwuhan manufaktur garis pipe. Diajar wildly ti parusahaan sejen, aranjeunna tetep di innovating ku tracing ngembangkeun prosés canggih tur téknologi ti pausahaan asing, sarta sacara sistematis nganalisis prakték penting domestik. Sajauh sababaraha klien luar negeri geus dibayar kunjungan keur dina situs panalungtikan, kerjasama investasi.

Salila taun kaliwat saprak ngadegna parusahaan, éta geus disadiakeun pikeun Zhejiang Huzhou Jiuli Grup, Baoji Perminyakan Steel pipe Co., Ltd, Shanghai BSW Petro-pipe Co., Ltd sarta Singapura Fengyu wasta Company, jeung Hydrotester of 1200 ton, 2000 ton sarta 2800 ton mungguh, sarta pipa tungtung Beveling Mesin of Φ1620mm, Φ820mm, Φ2540mm, jeung sagala rupa spésifikasi. Dina période sarua waktu, sababaraha tinggi-grade baja tur cyber las-pipe diaméterna badag anu diwangun sarta nempatkeun kana operasi, diantara nu dua ERW24 '' cyber pipe kelim las lempeng kalayan diaméter panggedéna di Cina domestik pikeun Liaoyang ageung Company pipe jeung Guangzhou Juyi Steel pipe Co., Ltd; tilu spiral las pipe Mills ku kelas beusi luhur X80 andΦ1422mm pikeun Yangzhou Tongya Steel pipe CP., LTD na Petroliam Nasional Berhad (Petronas). Sajauh lima unit luhur geus di tingkat anjog duanana domestically na di Asia kidul jeung kulon.

Haokun Company geus terus diayakeun filsafat bisnis tina "Quality Kahiji, patuh ka Kontrak, Sukaraja, Tasikmalaya Palanggan sarta Alus Service" na wholeheartedly nyadiakeun duanana klien domestik jeung luar negeri jeung jasa kayaning solusi masalah keras nut di Elmu Pangaweruh jeung Teknologi, desain rangkep, pamrosésan jeung manufaktur, instalasi tur nguji, mindahkeun téhnologi sarta konsultan téhnologis, dina wewengkon metallurgy, rolling baja, tambang jeung perlindungan lingkungan. Haokun Company geus sarta bakal salawasna komitmen kana kustomisasi, internationalization sarta kelestarian sahiji pabrik las pipe alus teuing. Tujuan budi urang téh jadi perusahaan nagara golongan kahiji!

IMG_4958



WhatsApp Online Chat !