Spiral tub Mill - China Qingdao Haokun Makineri

Spiral tub Mill

Përshkrim i shkurtër:

Spiral tub Mill Jashtë varg diametër: 8 "-140" (219mm - 3556mm) Trashësia Varg: 4mm - 25.4mm Shënim: 1. Edhe pse varg diametër 8 "-140" (219mm-3556mm) është i arritshëm në një mulli, ne sugjerojmë konsumatorit për të blerë dy mullinj. Kjo është për shkak se nuk do të jetë një humbje e madhe e energjisë, kohës dhe burimeve për të përdorur një mulli të tillë të madh për prodhimin e gypave të vogla si 8 "(219mm). 2. Gama e rekomanduar mulli është: 8 "- 20" ose 24 "ose 32" (219 mm -508610820 mm) 20 "ose 24" - 120 "ose 140" (508,610mm - 2540,35 ...


 • Port: Qingdao
 • Detail Product

  Spiral tub Mill

  Jashtë varg diametër: 8 "-140" (219mm - 3556mm)
  Trashësia Varg: 4mm - 25.4mm

  Shënim:
  1. Edhe pse varg diametër 8 "-140" (219mm-3556mm) është i arritshëm në një mulli, ne sugjerojmë konsumatorit për të blerë dy mullinj. Kjo është për shkak se nuk do të jetë një humbje e madhe e energjisë, kohës dhe burimeve për të përdorur një mulli të tillë të madh për prodhimin e gypave të vogla si 8 "(219mm).
  2. rekomanduar varg mulli është:
  8 "- 20" ose 24 "ose 32" (219 mm -508610820 mm)
  20 "ose 24" - 120 "ose 140" (508,610mm - 2540,3556mm)
  3. më popullor mil l varg tani është:
  8 "- 24" (219 mm -610mm)
  20 "-100" (508mm - 2540mm)
  Shënim:
  Që nga produkti ynë është pajisje jo-standarde, dhe ne kemi vet ekipin tonë teknik me më shumë se 15 vjeçare të projektit. Prodhimet tona janë shumë fleksibël dhe mund të personalizohet. Ne mund te percaktoje bazë mbi nevojat e konsumatorit.
  Lloji një tub uji Standard (Online)
  Aplikim: Kryesisht tub uji, tub ndërtimit, mund të zbatohen edhe për X52 tub naftës
  Diametri Varg: 20 "-100"
  Trashësia: 6-25.4mm
  Coil Gjerësia: 800-1500mm
  shpejtësi Ideal input: 0.5- 3m / min
  shpejtësi aktuarial input: 1.5-1.8m / min
  Materiali: X52, SS355, Q345
  vjetore Output: 50,000-80,000 ton / vit

  Lloji B API- 5L Standard (Online)
  Aplikimi: Kryesisht për tub naftës / gazit, ujit, ndërtimi
  Diametri Varg: 20 "-100"
  Trashësia: 6-25.4mm
  Coil Gjerësia: 1000-2000mm
  shpejtësi Ideal input: 0.5- 3m / min
  shpejtësi aktuarial input: 1.5-1.8m / min
  Materiali: X80 (20mm), X70 (22mm), SS355 (25.4mm), Q345 (25.4mm)
  Prodhimi vjetor: 50,000-100,000 ton / vit

  Lloji C API- 5L Standard (online ose offline)
  Aplikimi: Kryesisht për tub naftës / gazit, ujit, ndërtimi
  Diametri Varg: 20 "-100"
  Trashësia: 6-25.4mm
  Coil Gjerësia: 1000-2000mm
  shpejtësi Ideal input: 0.5-8m / min
  shpejtësia aktuarial input: 5-6m / min (Nuk)
  1.5-1.8m / min (online)
  Materiali: X80 (20mm), X70 (22mm), SS355 (25.4mm), Q345 (25.4mm)
  Output vjetore: 50,000 -100.000 ton / vit (online)
  200,000 ton / vit (Nuk)
  online vs Offline
  online procesit = 1 saldim, saldim 100% e finishit, të drejtpërdrejtë për të prodhuar produktin përfundimtar
  Offline = 2 procesin Saldim, saldim internet litar të parë, se sa të shkojnë në saldim finial makinë për të përfunduar saldim
  Shënim: shpejtësia e saldim është e kufizuar shpejtësinë e përgjithshme e prodhimit të linjës të prodhimit, kështu offline saldim do të rrisë produktivitetin e mulli.

  Vazhdueshëm vs e ndërprerë
  Continuous = Shto një akumulator dhe fluturojnë makinë saldim në procesin qethje dhe saldim, në mënyrë për të arritur prodhimin vazhdon saldim.
  Ndërprerë = Normal qeth dhe saldim proces, duhet të ndalet linjë prodhimi për procesin e saldimit të dy skajet e shirita çeliku.
  Shënim: Në mulli Lloji i vazhdueshëm, të gjitha Uncoiler, majë Leveling Machine, qethje dhe Saldim Machine janë në makinë fluturojnë saldim.
  Shënim të veçantë: mulli Lloji i vazhdueshëm do të rritet 1.5 herë më e produktivitetit dhe përmirësimin e cilësisë saldim, pasi procesi saldim është i vazhdueshëm dhe i qëndrueshëm.
  Tabela 1 Lloji Mill prodhimi vjetor Krahaso Tabela

  Mill Lloji Prodhimi ndërprerë prodhimi vjetor Prodhimi i vazhdueshëm prodhimi vjetor
  tipi A 50,000-80,000 ton / vit 75000-120000 ton / vit
  Lloji B 50,000-100,000 ton / vit 75000-150000 ton / vit
  Lloji C 50,000-100,000 ton / vit (Online) 75000-150000 ton / vit
  Tipi C Off 200,000 ton / vit (Offline) -------------

   SFE

   

   


 • Previous:
 • Next:

 • 
  WhatsApp Online Chat !