Rreth nesh

RRETH NESH

Qingdao Haokun Heavy Machinery Technology Co, Ltd, është një kompani që përfshin projektimit, prodhimit dhe përfundimin e pajisjeve për metalurgji, kodrina çeliku, minierave dhe mbrojtjen e mjedisit. Produktet kryesore përfshijnë Drejt damar Saldim tub Mill (ose ERW), Spiral Saldim tub Mill, gjatësisë qethur Linja Prodhimi, Edge frezë dhe pajisje të tjera ndihmëse, të tilla si Hydrostatic Testing Machine dhe tub Përfundon beveling Machine.

Kompania është e vendosur në skenik Jiulong Parku Industrial i qytetit Jiaozhou City të Qingdao në Shandong Province, China, e cila është një gur larg nga Huangdao Container Terminal, më i madh Container Terminal së në pjesën veriore të Kinës. Transporti i përshtatshëm sjell një kusht shumë të favorshme për eksportin e pajisjeve të rënda. Për më tepër, fabrika është ngjitur në rrjetet e shumta të autostradës, me Jiaozhouwan Highway në jug, e cila padyshim sjell pajisje e madhe e transportit lehtësi për të dy klientëve vendas dhe të huaj.

para-faza e ndërtimit të fabrikës së merr një sipërfaqe prej rreth 43.900 metra katror, ​​me asete totale prej 89million juan (rreth 13million USD). Kompania zotëron ekspertë të rangut të lartë në Kinë në prodhimin e linjës tub, designers shkëlqyer dhe talentet e menaxhimit, 136 Mechanicians dhe 39 teknikë të nivelit të ndërmjetëm dhe më lart. Në fund të vitit 2009, Haokun do të marrë përsipër edhe 60.000 metra katror për planin e saj të ndërtimit të një të dytë-skenë si një zgjatje, e cila përfshin një R & D qendër dhe një fabrikë të prodhimit linjat e tubacioneve. Mësoni wildly nga kompani të tjera, ata mbajnë më inovative nga gjurmimi zhvillimin e proceseve dhe teknologjive të avancuara nga kompanitë e huaja, dhe sistematikisht analizuar praktikën e brendshme të rëndësishëm. Deri më tani një numër i klientëve të huaj kanë bërë vizita për në vend kërkimeve, bashkëpunimit e investimeve.

Gjatë viteve të fundit që nga themelimi i kompanisë, ajo ka furnizuar për Zhejiang Huzhou Jiuli Group, Baoji Petroleum Steel Pipe Co, Ltd, Shanghai BSW Petro-Pipe Co, Ltd, dhe Singapor Fengyu kompani private, me Hydrotester prej 1200 ton, 2000 ton dhe 2.800 ton respektivisht, dhe tub Mbaron beveling Makineri të Φ1620mm, Φ820mm, Φ2540mm, me specifika të ndryshme. Në të njëjtën periudhë kohore, disa çeliku të lartë të keq dhe diametër të madh mullinj saldim-tub janë ndërtuar dhe vënë në veprim, ndër të cilat ishin dy ERW24 '' drejt saldim damar mullinj tub me diametër më të madh në Kinë brendshme për Liaoyang kompani të madhe tub dhe Guangzhou Juyi Steel Pipe Co., Ltd; tre Spiral Saldim tub Mills me një notë të lartë hekuri të X80 andΦ1422mm për Yangzhou Tongya Steel Pipe Cp., Ltd dhe Petroliam Nasional Berhad (Petronas). Pra, shumë më lart se pesë njësitë kanë qenë në nivelin kryesor si brenda vendit dhe në Azinë jugore dhe perëndimore.

Haokun Kompania ka mbajtur vazhdimisht filozofinë e biznesit të "Cilësia e parë, Bindet kontratës, orientimit të konsumatorëve dhe shërbimi i shkëlqyer" dhe me gjithë zemër ofron dy klientëve vendas dhe të huaj me shërbime të tilla si zgjidhje për problemet e hard-arrë në shkencë dhe teknologji, dizajn të paketuara, të përpunimit dhe prodhimit, instalimin dhe testimin, transferimin e teknologjisë dhe konsultimi teknologjike, në fushën e metalurgjisë, kodrina çeliku, minierave dhe mbrojtjen e mjedisit. Haokun Kompania ka qenë dhe gjithmonë do të jetë e angazhuar për customization, ndërkombëtarizimin dhe qëndrueshmërinë e prodhuesve të shkëlqyera tub saldim. Qëllimi ynë i vetëm është që të jetë ndërmarrja e nivelit të parë!

IMG_4958WhatsApp Online Chat !