Qingdao Haokun Heavy Machinery Technology Co, Ltd, është një kompani që përfshin projektimit, prodhimit dhe përfundimin e pajisjeve për metalurgji, kodrina çeliku, minierave dhe mbrojtjen e mjedisit. 

Lexo më shumë

Produkte Featured

me cilësi të garantuar dhe të sigurisë për përdorim afat-gjatë

Arrival Produkte

Kryesor Teknologji dhe cilësi të shkëlqyera

partener

bashkëpunim të sinqertë për një të ardhme të ndritshme

WhatsApp Online Chat !