Кингдао Haokun Тешки машини технологија копродукции, Ltd е компанија која вклучува проектирање, производство и завршување на опрема за металургија, челик тркалање, рударството и заштитата на животната средина. 

Прочитај повеќе

Избрана Производи

гаранција за квалитет и безбедност за долгорочна употреба

Пристигнување Производи

Водечките технологија и одличен квалитет

partener

Искрена соработка за светла иднина

WhatsApp Online Chat !