Spiral Pipe Mill - China Qingdao Haokun Machinery

Spiral Pipe Mill

Short Description:

Spiral Pipe Mill Outside sawetara Diameter: 8 "-140" (219mm - 3556mm) kekandelan Range: 4mm - 25.4mm Wigati: 1. Senajan sawetara diameteripun 8 "-140" (219mm-3556mm) achievable siji pabrik, kita suggest konsumen kanggo tuku kalih pabrik. Iku amarga bakal dadi sampah gedhe saka energi, wektu lan sumber daya kanggo nggunakake kuwi pabrik amba kanggo gawé pipo cilik kaya 8 "(219mm). 2. sawetara pabrik dianjurake punika: 8 "- 20" utawa 24 "utawa 32" (219 mm -508.610.820 mm) 20 "utawa 24" - 120 "utawa 140" (508,610mm - 2540,35 ...


  • Port: Qingdao
  • Detail produk

    Spiral Pipe Mill

    Njaba sawetara Diameter: 8 "-140" (219mm - 3556mm)
    kekandelan Range: 4mm - 25.4mm

    Wigati:
    1. Senajan sawetara diameteripun 8 "-140" (219mm-3556mm) achievable siji pabrik, kita suggest konsumen kanggo tuku kalih pabrik. Iku amarga bakal dadi sampah gedhe saka energi, wektu lan sumber daya kanggo nggunakake kuwi pabrik amba kanggo gawé pipo cilik kaya 8 "(219mm).
    2. dianjurake sawetara pabrik punika:
    8 "- 20" utawa 24 "utawa 32" (219 mm -508.610.820 mm)
    20 "utawa 24" - 120 "utawa 140" (508,610mm - 2540,3556mm)
    3.The paling populer mil l sawetara saiki iku:
    8 "- 24" (219 mm -610mm)
    20 "-100" (508mm - 2540mm)
    Special Wigati:
    Wiwit kita prodhuk piranti non-standar, lan kita duwe tim technical kita dhewe karo liyane banjur 15 pengalaman project taun. Produk kita Highly fleksibel lan bisa selaras. Kita bisa desain basa ing kabutuhan konsumen.
    Tipe pipe banyu Standard (Online)
    Aplikasi: Utamané pipe banyu, pipe construction, uga bisa aplikasi kanggo X52 pipe lenga
    Range Diameter: 20 "-100"
    kekandelan: 6-25.4mm
    Coil Jembar: 800-1500mm
    kacepetan input Becik: 0.5- 3M / min
    Actuarial kacepetan input: 1.5-1.8m / min
    Material: X52, SS355, Q345
    tahunan Output: 50,000-80,000 ton / taun

    Ketik B API- 5L Standard (Online)
    Aplikasi: Utamané kanggo pipe Oil / Gas, Water, Konstruksi
    Range Diameter: 20 "-100"
    kekandelan: 6-25.4mm
    Coil Jembar: 1000-2000mm
    kacepetan input Becik: 0.5- 3M / min
    Actuarial kacepetan input: 1.5-1.8m / min
    Material: X80 (20mm), X70 (22mm), SS355 (25.4mm), Q345 (25.4mm)
    Output tahunan: 50,000-100,000 ton / taun

    Ketik C API- 5L Standard (Online utawa Offline)
    Aplikasi: Utamané kanggo pipe Oil / Gas, Water, Konstruksi
    Range Diameter: 20 "-100"
    kekandelan: 6-25.4mm
    Coil Jembar: 1000-2000mm
    Ideal kacepetan input: 0.5-8m / min
    Actuarial input kacepetan: 5-6m / min (Offline)
    1.5-1.8m / min (Online)
    Material: X80 (20mm), X70 (22mm), SS355 (25.4mm), Q345 (25.4mm)
    Output tahunan: 50,000 -100.000 ton / taun (online)
    200,000 ton / taun (Offline)
    online vs Offline
    online proses = 1 welding, 100% Rampung welding, langsung kanggo gawé produk final
    Offline = 2 proses Welding, welding dalan online pisanan, saka menyang welding finial mesin rampung welding
    Wigati: kacepetan welding diwatesi kacepetan output total baris produksi, supaya offline welding bakal nambah produktivitas saka pabrik.

    Dadi vs pedhot-pedhot
    dadi = Tambah accumulator lan fly welding mobil ing proses nyukur lan welding supaya entuk produksi terus welding.
    Pedhot-pedhot = Normal proses nyukur lan welding, kudu mungkasi baris produksi kanggo proses welding saka pucuké saka baja ngudani.
    Wigati: Ing pabrik jinis dadi, kabeh Uncoiler, Jiwit Leveling Machine, Saw lan Welding Machine ana ing mobil fly welding.
    Khusus Wigati: Jinis pabrik dadi bakal nambah 1,5 wektu liyane produktivitas lan nambah kualitas welding, wiwit proses welding iku dadi lan stabil.
    Tabel 1 Mill Koleksi Output Annual Compare Table

    Mill Koleksi Output Annual terputus Produksi Output Annual dadi Produksi
    Koleksi A 50,000-80,000 ton / taun 75000-120000 ton / taun
    Tipe B 50,000-100,000 ton / taun 75000-150000 ton / taun
    Ketik C On 50,000-100,000 ton / taun (Online) 75000-150000 ton / taun
    Ketik C Off 200,000 ton / taun (Offline) -------------

     sfe

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !