SlittingCut-kanggo-dawa Line - China Qingdao Haokun Machinery

SlittingCut-kanggo-dawa Line

Short Description:

Slitting / Cut-kanggo-dawa Line Slitting / Cut-kanggo-dawa Line piranti tambahan indispensable manufaktur steel pipe. Our company wis diwenehake 3 jinis kanggo klien: 1500 x 10mm, 1750 x 14mm, 2200 x 25.4 mm. Ing 2200 x 25.4 jinis mm iku bisa kanggo nindakake 2 cara produksi slitting longitudinal lan salib nglereni. Ing ndhuwur produk padha wis sijine menyang operasi ing baris produksi ing Wuhan Steel Group. Technical Data Wall kekandelan: 3.2-25.4mm Steel Sheet Jembar: 800-22 ...


  • Port: Qingdao
  • Detail produk

    Slitting / Cut-kanggo-dawa Line

    The Slitting / Cut-kanggo-dawa Line piranti tambahan indispensable manufaktur steel pipe.
    Our company wis diwenehake

    3 jinis kanggo klien:
    1500 x 10mm, 1750 x 14mm, 2200 x 25.4 mm.

    Ing 2200 x 25.4 jinis mm iku bisa kanggo nindakake 2 cara produksi slitting longitudinal lan salib nglereni. Ing ndhuwur produk padha wis sijine menyang operasi ing baris produksi ing Wuhan Steel Group.

    Technical Data
    Wall kekandelan: 3.2-25.4mm
    Steel Sheet Jembar: 800-2200mm
    Coil Nang Diameter: Φ762-Φ610
    Coil Outside Diameter: Φ1200-Φ2200
    Iron Grade: APL 5L X80; API5CT N80
    Bukaan Coil Bobot: 45ton
    tahunan Processing kapasitas: 300,000 ton / taun

    Dsc02677 L1100033 L1100036 seffe 北方 钢管 纵横 剪 垛 板 台 纵横 剪 业绩 表


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !