6G Pipe Welding: Katru Midwest US Need Steel Mills Making Pipe?

Top Grade Pipe Hydrostatic Testing Equipment D2540/2800t -
 Spiral Pipe Mill – Haokun Heavy Machinery

Apa sing pisanan pabrik baja anyar ing 30 taun nggawe pipo?

Iku amarga kaya ing Beverly Hill Billbillies, Jed lawas iku Milyuner. Yen sampeyan lagi petani ing panggonan kaya North Dakota, Eastern Montana, bagéan Wyoming, Pennsylvania, lan negara liyane, sampeyan bisa bubar sijine mudhun plow. Apa? Iku amarga lenga krikel ditemokaké ing sedaya panggenan, kalebu panggonan Jed kang. Lagi nggawe pipe ing pabrik baja mentas di bangun amarga padha duwe kanggo njaluk sing lenga mati ol 'farm Jed kang.

Guess sing panggolekan pipe sing bebarengan?

Sampeyan guessed, welders pipe. Sayange, pipe welding njupuk skill welding khusus - sampeyan kudu Master welding ing posisi 6G minangka gabungan test ing posisi 45 jurusan tetep, kang nimbulaké sampeyan kudu prakaryan ngelas ing sakbenere kabeh posisi bisa. Lan sampeyan ora bisa mung getter sijine bebarengan. Sampeyan kudu bisa kanggo pass X-RAY pengawasan saka welds Panjenengan. Begjanipun, yen sampeyan bisa nindakake iki, sampeyan menang. Ing welders pipe North Dakota karo welder dhewe ing trek dhewe sing nggawe $ 70 jam.

Suwene kebutuhan sing akeh banget kanggo welders pipe punika?

Bayaran wis musna mudhun sak mudhun alon ing ekonomi. A welder rig ing tar Sands Kanada (padha extract lenga saka wedhi munggah ana) averaged $ 330.000 taun, miturut American Welding Society Magazine, Oktober, 2007. Nanging, saiki dikarepake kanggo welders pipe mundak, lan wektu iki, ana ora pungkasan ing ngarsane, kanggo sawetara alasan.

Apa sing dikarepake kanggo welders pipe bakal terus?

Ing USA in a pickle karo jar cookie kita. Aku ora duwe dhuwit, lan kita utang dhuwit kaya edan. Yen sampeyan lagi dikunci ing kamar kang katon wis ora lawang - banjur dumadakan, lawang mbukak, apa apa? Sampeyan mbukak liwat lawang sing, ora sampeyan? Kanthi nyedhak lenga lan gas kita metu saka lemah, kita bisa nguripake USA watara, lan para pangwasa kang dadi ngerti. Dadi, senadyan apa sing krungu bab lenga lan gas kang ing sasi, terus dhateng kupluk, amarga angin saka owah-owahan sing ndamu, lan nalisir populer yakin, ora ngowahi pabrik angin .. AS bakal dadi paling gedhé produser saka lenga lan gas alam rauh.

Apa bab solar lan angin?

Aku teknologi ijo. Aku listrik journeyman, lan aku ngerti. Dina bakal teka nalika solar lan Mungkin angin bakal nggawe pesok, nanging bakal dasawarsa utawa 3 saka saiki. Apa? Paling wong ora ngerti sing dikarepake ageng kanggo energi, lan pinten solar iku njupuk kanggo nggawe dicokot sing sethitik saka listrik. Sampeyan bisa tuku sistem solar 45 watt kanggo babagan $ 300. Sing bakal cahya babagan 3 prayoga bolam LED ukuran, lan sing apik, lan dandan ageng liwat sepuluh taun kepungkur ing biaya dhisikan, lan ing teknologi.

Nanging, open elektrik kanggo panggangan cookie mbutuhake bab 4,500 Watts. Sing satus, 45 watt sistem solar utawa $ 300 x 100 = $ 30,000. Saiki, nguripake air conditioning ing ing wektu sing padha lagi baking sing cookie, lan kudu liyane 4,500 Watts, lan kita lagi mung miwiti.

We kudu lenga, lan kita kudu saiki. China ngisep lenga kaya susu salaman, lan dheweke ora bakal nolak. Yen sampeyan pengin karir gedhe, dadi pipa welder ndhuwur. Ora kabeh welding kebayar uga. Paling welders sekolah kanggo saperangan saka taun, sinau Bunch saka kuwi padha bakal tau digunakake, lan njaluk macet ing proyek anggota kurang. Kabeh nalika, padha ora ngerti yen padha mung sinau iki skill siji lan boten liya, padha bakal bisa kanggo nggawe dhuwit nyata kanggo ngaso karir sing.

Apa?

welding pipa sesambungan mripat tangan. Iku boten liya. Sampeyan salah siji bisa ngobong ROOT, lan pass panas bakal pass pengawasan, utawa sampeyan bisa ora. welding Pipe ora maca, nulis utawa math. ora peduli yen tau tindak marang sekolah ing samubarang, yen sampeyan bisa prakaryan ngelas pipe.

Mikir bab iku. Apa sekolah durung Tiger Woods menyang? Sapa sing ngerti? Sing peduli? Panjenenganipun bisa mencet werni putih sethitik ing bolongan luwih saka paling wong liya ing donya, supaya oleh pedhuli kono tindak menyang sekolah. welding Pipe ora bakal nggawe sampeyan star golf, nanging sampeyan njaluk idea - bab mung sing penting ing bab mung sing penting, ora iku?


6G Pipe Welding: Katru Midwest US Need Steel Mills Making Pipe? Related Video:


To be a result of ours specialty and repair consciousness, our corporation has won a good popularity amid consumers everywhere in the environment for Pipe hidrostatik Testing Equipment 4000t , Hidrostatik Testing Machine 4000t , Kain statis Hydro Tester , We have a professional sales team, they have mastered the best technology and manufacturing processes, have years of experience in foreign trade sales, with customers able to communicate seamlessly and accurately understand the real needs of customers, providing customers with personalized service and unique products.

WhatsApp Online Chat !