ERW (Electro-Resistance Gandheng) Pipe Line - China Qingdao Haokun Machinery

ERW (Electro-Resistance Gandheng) Pipe Line

Short Description:

ERW (Electro-Resistance Gandheng) Pipe Line Minangka asil pembangunan ekonomi kanthi cepet ing China, ana dhuwur dikarepake kanggo kualitas apik, tabung diameteripun ERW gedhe ing industri transportasi oil & gas, banyu & got transportasi lan construction sipil. Kanggo gawe marem syarat kita klien, kita duwe paten HAOKUN ERW line produksi Tube kita dhewe. TO-tanggal, kita wis diwenehake ERW16 diameteripun gedhe ', ERW 20 ", ERW 24" kanggo macem-macem klien kita. We karo kanggo nyorot cilik ngendi kita ...


  • Port: Qingdao
  • Detail produk

    ERW (Electro-Resistance Gandheng) Pipe Line

    Minangka asil pembangunan ekonomi kanthi cepet ing China, ana dhuwur dikarepake kanggo kualitas apik, tabung diameteripun ERW gedhe ing industri transportasi oil & gas, banyu & got transportasi lan construction sipil. Kanggo gawe marem syarat kita klien, kita duwe paten HAOKUN ERW line produksi Tube kita dhewe. TO-tanggal, kita wis diwenehake ERW16 diameteripun gedhe ', ERW 20 ", ERW 24" kanggo macem-macem klien kita. We karo kanggo nyorot cilik ngendi kita wis diwenehake sing ERW 25 "Tube Mill Guangzhou Juyi Pipe Factory. Ing Mill iki, kita uga wis dirancang horisontal Loop accumulator, kacepetan dhuwur Coil Edge Milling lan Flying Curter kanggo nambah kemampuan. Liyane ERW 25 "Tube Mill uga saiki diwenehake dening kita Mozambique WBHO Company. Saliyane referensi iki, kita wis padha data panaliti ERW 630 X 19,1 mm baja bahan X80 ing perpustakaan desain kita. We dhiri bisa ngomong sing kita angsal negara -of-seni ngerti-carane kanggo diameteripun gedhe Mill ERW Tube.

    Dipuntedahaken wutah cepet saka ékonomi Cina, dhuwur-bahan, diameter gedhe lan frekuensi dhuwur lapisan terus gandheng pipo sing digunakake digunakake ing wilayah kayata transportasi Petroleum, jaringan pipo kutha lan konstruksi, meksa nindakake perkara munggah dikarepake kanggo wong-wong mau, kang nggawe pembangunan anyar kanggo line pipe perusahaan manufaktur lan manufaktur peralatan.

    Sajrone taun anyar, sinau lan nresep majeng ERW teknologi mesin saka luar negeri, kita dirancang lan dikembangaké garis produksi diameteripun ERW gedhe karo hak properti intelektual kita dhewe. Utamané sawetara siji Unit, kayata remet roller, wis paten ing China. Supaya adoh, kita wis rampung ngrancang garis produksi kaliber ERW gedhe karo specifications: 16 "ERW, 20" ERW, 24 "ERW. Antarane sing 20 "ERW, 24" pabrik produksi ERW padha wis sijine menyang operasi; Kanggo Guangzhou Juyi Pipe Manufacturing Co., Ltd, pesawat sakabehane liyane 25 "line produksi ERW karo daur ulang horisontal. High Speed ​​Edge Milling Machine karo sawmill. Cutting Machine lan Finishing Area, wis ing operasi; pesawat sakabehane 25'ERW line kanggo dièkspor menyang WBHO ing Afrika Kidul wis ing testing.

    Kajaba iku, kita perusahaan sing wis kabeh Techniques kanggo ERW630x19.1mm karo wesi bahan X80, lan wis dikembangaké JCOE1420x32mm karo wesi bahan X80 line produksi pipe gandheng.

    Strip babagan preparation baja

    Uncoiling : Two nyopir ngembangaken shafts karo fungsi kontrol tension lan imbuhan horisontal baja Strip

    Strip mesin baja flattening : Kanthi 5 nggulung apa kabuka / ditutup cepet dening silinder hydraulic.

    Proses plate Welding ing sirah lan buntut ends : welding MAG, tameng gas CO2.

    Horisontal desain mesin welding : nglereni gabungan lan welding bebarengan.

    Posisi saka baja Strip sadurunge welding : otomatis ngukur lan kempal posisi baja Strip.

    Accumulator Spiral : Outside ing nang metu

    Strip kacepetan dipakani : Bukaan 75m / min.

    Dhuwur baris rolling : About 1000mm ndhuwur wonten ing

    jalur utama

    Mode Produksi : produksi dadi

    Kacepetan line produksi : 12m / min ~ 25m / min.

    Jinis Drive pigura utama : Saben muter wis kapisah saking CNC AC kontrol kacepetan frekuensi global utawa kontrol kacepetan DC

    Mbentuk idea : Ndandani baris rolling, mudhun cara mbentuk

    Inggilipun garis tengah : About 1000mm ndhuwur (bagean sizing) wonten

    Jinis  mbentuk : kandhang mbentuk

    Setelan saka Rolling mill : PLC-kontrol sistem setelan cepet lan manual dipeksa setelan

    Imbuhan saka pabrik nggulung : PLC-kontrol imbuhan otomatis lan imbuhan manual.

    Inner Burr scraping : Burr utama wis scrapped kanthi nggunakake ring piso sing wis diinstal liyane alat khusus.

    Outer Burr scraping : Two scrapers saka Burr njaba lan siji crimpers saka Burr njaba.

    S izing  pipo : Four stands sizing sing dipigunakaké kanggo prodhuksi pipe bunder.

    Steel pipe Straightening : Straighten steel pipe dening kepala Turkey lan sizing pabrik.

    Mode saka kloter saw : CNC Double nglereni pabrik sirah mabur Cut-mesin.

    dsfe

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      
      WhatsApp Online Chat !