Ends Beveling Machine - China Qingdao Haokun Machinery

Ends Beveling Machine

Short Description:

Ends Beveling Machine Our company Penyetor perusahaan pipe Manufaktur baja karo Pipe Ends Beveling Mesin, karo sawetara apa sing isine dhiameter: Φ60 -Φ2540mm, kang uga meets API5L, API5CT, GB9711.1, GB9711.2 Standards. Model panutup diametersΦ60-Φ 339.7mm sing Langkah dipakani Koleksi High Speed ​​karo Ends Beveling Mesin, cocok kanggo pipe jaket minyak Mesin las ERW dirancang lan diprodhuksi dening perusahaan kita digunakake ing Kola kirim produksi pipe jaket Petroleum ...


  • Port: Qingdao
  • Detail produk

    Ends Beveling Machine

    Our company Penyetor perusahaan Manufaktur steel pipe karo Pipe Ends Beveling Mesin, karo sawetara apa sing isine dhiameter:

    Φ60 -Φ2540mm, kang uga meets API5L, API5CT, GB9711.1, GB9711.2 Standards.

    Model panutup diametersΦ60-Φ 339.7mm sing Langkah dipakani Koleksi High Speed ​​karo Ends Beveling Mesin, cocok kanggo pipe jaket minyak ERW welding

    Mesin dirancang lan diprodhuksi dening perusahaan kita digunakake ing Kola produksi kirim saka
    pipo jaket Petroleum lan pipo welding frekuensi dhuwur, etc.

    Kita klien kalebu:
    -Baoji Petroleum Pipe Factory,
    -Shanhai Baoshiwei Pipe Co., Ltd.,
    -Zhejiang Jinzhou Group, etc.
    Kita uga dièkspor jinis kaping set ofΦ2540 kanggo India lan Malaysia ing taun 2005

    dsfadwwadawdwad (2)awdwad

    adwad


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !