Babagan awake dhewe

BABAGAN AWAKE DHEWE

Qingdao Haokun Heavy Machinery Co., Ltd perusahaan sing nggabungaké desain, Manufaktur lan completion saka peralatan kanggo Metallurgy, rolling baja, mining lan lingkungan Proteksi. Produk utama kalebu Lurus Seam Welding Pipe Mill (utawa ERW), Spiral Welding Pipe Mill, Longitudinal Shearing Line Produksi, Edge Milling Machine lan peralatan tambahan liyane, kayata hidrostatik Testing Machine lan Pipe Ends Beveling Machine.

Perusahaan dumunung ing apik Jiulong Town Industrial Park Jiaozhou City of Qingdao ing Provinsi Shandong, China, kang watu adoh saka HuangDao Container Terminal, Container Terminal paling ing Lor China. Transportasi Trep ndadekke kondisi Highly sarujuk kanggo ekspor heavy equipment. Menapa malih, pabrik jejer kanggo akèh jaringan dalan, karo Jiaozhouwan Highway ing sisih kidul, kang temtu ndadekke peralatan gedhe transportasi penak kanggo loro klien domestik lan jaban rangkah.

Pisanan-tataran saka construction tanduran njupuk lan area babagan 43900 meter, karo total aset saka 89million Yuan (watara 13million USD). Perusahaan ndarbeni ndhuwur-peringkat ahli ing China ing produksi baris pipe, perancang banget lan bakat Manajemen, 136 mechanicians lan 39 teknisi saka tingkat penengah lan ndhuwur. Ing pungkasan taun 2009, Haokun bakal njupuk liwat liyane 60000 meter persegi kanggo rencana saka construction liya-tataran minangka extension, kang klebu R & D Center lan tanduran Manufaktur garis pipe. Learning wildly saka perusahaan liyane, padha supaya ing ningkatake dening jiplakan pangembangan pangolahan majeng lan teknologi saka perusahaan manca, lan runtut njelasno laku penting domestik. Supaya adoh sawetara saka klien jaban rangkah wis mbayar kunjungan kanggo ing situs riset, kerjasama investasi.

Sajrone taun kepungkur wiwit panyiapan saka perusahaan, wis diwenehake kanggo Zhejiang Huzhou Jiuli Group, Baoji Petroleum Pipe Co., Ltd, Shanghai BSW Petro-Pipe Co., Ltd lan Singapore Fengyu Private Company, karo Hydrotester 1200 ton, 2000 ton lan 2800 ton mungguh, lan Pipe ends Beveling Mesin saka Φ1620mm, Φ820mm, Φ2540mm, karo macem-macem specifications. Ing wektu sing padha wektu, sawetara dhuwur-bahan baja lan pabrik welding-pipe diameteripun gedhe dipunbangun lan sijine menyang operasi, antarane kang padha loro ERW24 '' pabrik pipe lapisan welding terus karo diameteripun paling gedhé ing China domestik Liaoyang Gedhe Company Pipe lan Guangzhou Juyi Pipe Co., Ltd; telung Spiral Welding Pipe Mills karo bahan wesi dhuwur saka X80 andΦ1422mm kanggo Langkawi Tongya Pipe Cp., Ltd lan Petroliam Nasional Berhad (Petronas). Supaya adoh limang Unit ndhuwur wis ing tingkat anjog loro ing njero lan ing Asia kidul lan kulon.

Haokun Company wis saya dianakaké ing filsafat bisnis "Quality First, dedalem ing Contract, Orièntasi Customer lan banget Service" lan tandha gelombang menehi loro klien domestik lan jaban rangkah layanan kayata solusi kanggo masalah hard-nut ing ilmu lan teknologi, desain rangkep, Processing lan Manufaktur, instalasi lan testing, transfer teknologi lan consulting teknologi, ing wilayah saka Metallurgy, rolling baja, mining lan lingkungan Proteksi. Haokun Company wis lan bakal tansah setya pangaturan, internasionalisasi lan sokongan saka manufaktur welding pipe banget. Yahoo tunggal kita iku dadi perusahaan undakan pisanan!

IMG_4958



WhatsApp Online Chat !